AMB EL NOSTRE SUPERMERCAT ESTALVIES FINS A UN 20% EN L'IMPORT DE LA TEVA COMPRA

Inscripció

Per poder comprar cal que us doneu d'alta a la web: www.elcomprador.cat.

Rebreu un nom d'usuari i una clau d'accés, a partir d'aquí i amb aquestes dades podreu formalitzar compres amb EL COMPRADOR.

Selecció de productes

Per cercar productes, EL COMPRADOR disposa d’un desplegable de categories "A".
Igualment si no es troba algun producte podreu fer servir el cercador ràpid "B".
Un cop localitzat el producte per seleccionar-lo cal clicar la icona del carret "C".

guia 1


Immediatament el/s productes/s seleccionats s'afegiran al carret de la compra, a la dreta de la pantalla. Podeu veure més informació del producte fent clic sobre la imatge o sobre la descripció del producte "D".

guia 2


Igualment, fent clic sobre el preu es mostraran els diferents preus del producte als diferents supermercats "E".

guia 3


Finalització de la compra

Un cop s'han seleccionat els productes, i per tal de fer efectiva la comanda, s'ha de clicar: Comprar "F".

guia 4


En aquest moment apareixerà una pantalla amb la llista de tota la compra. Aquí podeu modificar la quantitat "G" i eliminar productes "H", o bé confirmar la compra clicant sobre les diferents opcions. La llista es guarda automàticament.

guia 5


La següent pantalla mostra un resum de tots els productes amb els preus que EL COMPRADOR escull pel client, els preus de la resta de supermercats i el preu total de la comanda. En aquest punt es pot veure l'estalvi aconseguit amb EL COMPRADOR "I".

guia 6


Quan cliquem "Continuar procés de compra" "L" el sistema ens demana una adreça, un dia i una franja horària per fer el lliurament. També us demana que seleccioneu el sistema de pagament.

Per finalitzar el procés de compra el següent pas és confirmar l'adreça, el dia i l'hora de lliurament així com el mètode de pagament.