AMB EL NOSTRE SUPERMERCAT ESTALVIES FINS A UN 20% EN L'IMPORT DE LA TEVA COMPRA

FRESCOS I SALUDABLES. PRODUCTES FETS A PROP TEU

Els productes de proximitat són aquells productes o serveis fets en el nostre entorn territorial més pròxim i que ens arriben directament del productor. Amb la venda de proximitat s'ajuda a reforçar l'economia local i a reduir els costos energètics que produeix el transport de productes d’un continent a un altre.

BENEFICIS PER A TOTS

  • Coneixem l'origen dels productes, més qualitat
  • Consum mediambiental més sostenible
  • Fem suport a les petites explotacions familiars agràries i ramaderes
  • Contribuïm al desenvolupament del nostre país

El nostre súper online t'ofereix 500 productes de proximitat (els podràs identificar pel seu segell), tots escollits amb cura per a garantir la màxima qualitat i directament dels nostres productors. Coneix més sobre ells.PLATS PREPARATS ECOLÒGICS EL COMPRADOR

Menjar sa, bo i ecològic i, a més, estalvia el temps de pensar la recepta, comprar els productes i preparar el plat. Les receptes de tota la vida, ara amb ingredients ecològics*.

* El nostre proveïdor de plats preparats, Bouy fa servir productes ecològics, a excepció del peix i el formatge.

PA DE FORN DE LLENYA DE EL COMPRADOR

Recupera el pa autèntic d'abans, fet artesanalment en forn de llenya. El nostre pa està fet sense conservants, sense amoníac, amb aigua mineral embotellada i per suposat en forn de llenya.

Una autèntica delícia ja quasi oblidada. Torna a incorporar-lo en la teva dieta.

El nostre forn:

CARNISSERIA EL COMPRADOR

Totes les carns que et proposem tenen denominació d'origen i estan acreditades amb la màxima qualitat. Sabem com cuiden els animals i en quines condicions estan tractats fins a que arriben a casa teva. En el nostre mercat pots trobar:

  • Carn de xai amb certificat d’origen i de qualitat
  • Carn de porc de pagès
  • Carn de pollastre de granja
  • Vedella
  • Carns ecològiques

Nostres carnisseries:

FRUTA I VERDURA ECOLÒGICA DE EL COMPRADOR

Els productors que escollim, per a oferir-te la fruita i la verdura més fresca i de qualitat, son agricultors de les nostres terres que s'esforcen dia a dia per a donar-nos el millor producte de cada temporada. Troba amb nosaltres la fruita i la verdura típica de cada estació, ecològica sense additius i cultivada sense herbicides ni pesticides. Els nostres productors de proximitat tan sols utilitzen recursos naturals i cultiven segons el sistema ecològic i d’acord a les directrius del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Descarregar certificat.

Els nostres productors:

LLET FRESCA I PRODUCTES LÀCTICS ARTESANS EL COMPRADOR

La nostra llet fresca i de qualitat té denominació d'origen. Així com els nostres formatges, nata, iogurts...deixa't seduir per el sabor natural d'aquests productes artesans. La seva qualitat ve donada per els seus processos d'elaboració totalment artesans que fan que els productes siguin 100% naturals.

El nostre elaborador:

VINS DE PRODUCCIÓ ECOLÒGICA I ARTESANA

Vins de qualitat 100% mediterranis que neixen de camps abonats amb abonament orgànic natural. La conservació i l'embotellat d'aquests vins es fa sense tractaments i la vinificació es fa sense l'antisèptic i antioxidant SO2, el qual té efectes negatius en la salut.

El nostre elaborador:
Descarregar premis:

PLATS ELABORATS

Plats Elaborats amb productes de la terra, cultivats entre la zona del Delta de l'Ebre i fins Altafulla. Els ingredients principals son la Fruita i Verdura fresca i de temporada sense conservants artificials.

El nostre elaborador: