AMB EL NOSTRE SUPERMERCAT ESTALVIES FINS A UN 20% EN L'IMPORT DE LA TEVA COMPRA

Quins productes es poden trobar a EL COMPRADOR?

A EL COMPRADOR podeu trobar tot tipus de productes d'alimentació de primeres marques, així com també productes de proximitat i ecològics.

Quins són els proveïdors de EL COMPRADOR?

EL COMPRADOR compra els productes, tant de primeres marques, en els supermercats de referència de la zona de residència del client. Pel que fa als productes de proximitat i ecològics, EL COMPRADOR compta amb els millors proveïdors locals de productes de proximitat, com són la carn, la fruita i la verdura, pa artesà de forn de llenya, productes làctics artesans...

A qui es dirigeix el servei de El comprador?

El servei de El comprador es dirigeix a la compra familiar.

Quin és el preu dels productes?

El preu és el mateix que es pot trobar als establiments, i als seus webs corresponents, on s'adquireixen els productes. L'avantatge de EL COMPRADOR és que compta amb una funció en el web de comparador, que permet comparar de manera automàtica el preu d’un mateix producte als diferents establiments i escollir el més econòmic, això fa possible que es combinin productes i preus de diferents supermercats a la mateixa comanda, aconseguint un important estalvi en la totalitat de la compra (de fins el 20%).

Quins són els costos de lliurament a EL COMPRADOR?

Els costos de lliurament són de 7 € en totes les comandes. Existeixen 2 opcions més:

Compres de productes exclusivament de proximitat, el cost de lliurament és de 4,5 €.

Compres de més de 99 € incloent 30 € de productes de proximitat, el cost de lliurament és gratuït.

Quins són els dies de lliurament?

A Els dies de lliurament són de dimarts a dissabte. Els horaris i disponibilitat depenen de la zona de lliurament, per saber exactament els horaris i la disponibilitat de lliurament consultar a la web l’apartat de “Disponibilitat de lliurament”

A EL COMPRADOR puc trobar productes ecològics, per celíacs, sense gluten...?

EL COMPRADOR fa una contínua recerca dels millors proveïdors del mercat, per tal de satisfer totes les necessitats dels seus clients. Si no trobeu algun producte o voleu fer-nos algun suggeriment, podeu fer-ho mitjançant el nostre formulari de contacte.

Quan puc formalitzar les meves comandes?

Els clients de EL COMPRADOR poden comprar a través del web les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Després al validar la compra, el client haurà d’escollir el dia i hora que més li convingui pel lliurament.

Què passa si algun/s dels productes que he demanat no es poden servir?

En el moment de comprar a EL COMPRADOR si ens trobem davant d’un producte que no es pot servir, el client pot indicar si el vol substituir per un d’equivalent, substituir per marca blanca o simplement no el vol substituir.

Quan compro a EL COMPRADOR, he de comparar jo els productes per trobar els més econòmics?

No. Quan estàs comprant a EL COMPRADOR no necessites comparar res. Tu només selecciones el producte que vols comprar i el sistema del web ja fa la comparació, de manera que sempre et mostra el més econòmic. Així, la teva compra és ràpida i t’assegures sempre fins a un 20% d’estalvi en el total del tiquet. I amb tota la confiança d’estar comprant en els teus supermercats de sempre i a les botigues on habitualment adquireixes els productes frescos i de proximitat.

Com ho faig per veure quin és el millor preu i seleccionar-lo?

Al seleccionar un producte, situant-se sobre la imatge, apareix la descripció del producte i el seu preu, que sempre és el més econòmic segons els diferents establiments. Igualment, sempre es podrà optar per considerar la compra de marques blanques. Quan es finalitza la compra es mostrarà el preu total de la seva tria, així com les diferències de preu de cada producte segons l’establiment i el import de l’estalvi total aconseguit.

Quin estalvi puc obtenir combinant supermercats?

L’estalvi depèn dels productes escollits i d’altres elements que no depenen de EL COMPRADOR, però independentment d’això, segons estudis recents, la diferència de preus entre supermercats pot donar xifres d’estalvi anual de més de 1.500 €.

Els preus són reals?

Sí, el preu és exacte al que marca l’establiment físic o online que ha escollit en el moment que el client de EL COMPRADOR fa la recerca.

Quants establiments puc combinar?

Es podran combinar els principals establiments d’alimentació: Bonpreu, Caprabo-Eroski, Carrefour, El Corte Inglés, CoAliment i les botigues dels proveïdors de productes frescos i de proximitat.

A quina hora em porten els productes?

Els dies de lliurament són els dimarts, dimecres, dijous i divendres i les franges horàries entre les que podeu triar són de 18:00 a 20:00h, de 20:00 a 22:30h i de 18:00 a 22:30h i els dissabtes de 10:00 a 12:00 i de 12:00 a 14:00h.

Què passa si no estic a casa en el moment del lliurament?

A la recepció de la comanda, EL COMPRADOR us envia un correu electrònic confirmant que procedirà al lliurament dins la franja horària indicada. Si el client ha indicat un horari de lliurament a EL COMPRADOR però el lliurament no es pot fer per absència del client, EL COMPRADOR es posarà en contacte per acordar un nou lliurament.

Si algun producte està defectuós o en mal estat el puc tornar?

Sí, la política de qualitat de EL COMPRADOR garanteix que qualsevol producte defectuós o en mal estat pugui ser substituït per un altre o es retornin els diners al client.

Si algun producte no és el que he demanat, què passa?

En el cas de que hi hagi una errada en el lliurament d’algun producte atribuïble a EL COMPRADOR el client tindrà l’opció de bescanviar el producte pel que ha escollit inicialment o que se li tornin els diners.

Puc pagar a la recepció de la comanda?

Sí, el pagament a la recepció de la comanda és una opció del client a partir de la segona comanda. En aquest cas podrà pagar mitjançant targeta bancària o en efectiu. En la primera compra i, per qüestions de seguretat, el pagament sempre es farà per mitjans telemàtics a la pròpia web de EL COMPRADOR i en el moment de formalitzar la comanda. El pagament telemàtic és possible també en les successives compres. Aquest mètode compleix tots els estàndards de comerç electrònic segur i té la garantia del nostre proveïdor bancari, Banc de Sabadell.

Puc fer una comanda fixa i periòdica?

Sí, a través de la llista de la compra que es crea automàticament quan el client fa una comanda. Aquesta llista de la compra es pot recuperar i repetir tants cops com es vulgui. Igualment, es podran afegir/canviar/eliminar/ productes de la llista de la compra, no caldrà que es tornin a buscar tots els productes en cada nova comanda.

Vull comprar un producte i no el trobo, com ho faig?

EL COMPRADOR és un professional de la compra que compra tot allò que vulguin i on vulguin els seus clients. Abans de finalitzar la compra EL COMPRADOR dona l’opció d’escollir què fer en el cas de no trobar un producte: “no substituir”, “substituir per equivalent”, “substituir per marca blanca”. Pot indicar a observacions que un producte no l’ha trobat i EL COMPRADOR l’intentarà afegir a la seva comanda.

Com ho faig si vull comprar producte fresc i no sé indicar el pes del que necessito?

En el moment de la compra tindràs una taula amb l’equivalència de pesos, que t’ajudarà a saber el pes del que necessites comprar. També ens pots indicar la compra per unitats i disposes d’una casella on ens pots dir com vols que t’ho preparem o qualsevol indicació que ens vulguis fer. Igual que si tu estiguessis comprant a la teva botiga de confiança.

Qui hi ha darrera de EL COMPRADOR?

Persones amb experiència en el sector de l’alimentació, en les operacions i en la gestió de clients que creuen en una nova forma de comprar aprofitant la tecnologia com a eina per millorar el dia a dia de les persones.